Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51695
Назва: Технологія білкових наноструктурованих добавок із квасолі
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Кострова, К. В.
Лук’янова, В. Г.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Кострова К. В., Лук’янова В. Г. Технологія білкових наноструктурованих добавок із квасолі. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 137-138.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51695
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_137-138.pdf307.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.