Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51695
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorКострова, К. В.-
dc.contributor.authorЛук’янова, В. Г.-
dc.date.accessioned2024-04-29T08:13:17Z-
dc.date.available2024-04-29T08:13:17Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Кострова К. В., Лук’янова В. Г. Технологія білкових наноструктурованих добавок із квасолі. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 137-138.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51695-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія білкових наноструктурованих добавок із квасоліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_137-138.pdf307.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.