Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51695
Название: Технологія білкових наноструктурованих добавок із квасолі
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Кострова, К. В.
Лук’янова, В. Г.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Кострова К. В., Лук’янова В. Г. Технологія білкових наноструктурованих добавок із квасолі. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 137-138.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51695
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_137-138.pdf307.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.