Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51659
Назва: Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового буряка
Автори: Яницький, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Яницький В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового буряка. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 101-102.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51659
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_101-102.pdf280.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.