Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51659
Название: Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового буряка
Авторы: Яницький, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Яницький В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового буряка. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 101-102.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51659
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_101-102.pdf280.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.