Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51659
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯницький, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.date.accessioned2024-04-26T12:33:43Z-
dc.date.available2024-04-26T12:33:43Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЯницький В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового буряка. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 101-102.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51659-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового бурякаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_101-102.pdf280.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.