Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51598
Назва: | Удосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хліба |
Автори: | Пшенишнюк, Г. Ф. Чабан, А. Б. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Пшенишнюк Г. Ф., Чабан А. Б. Удосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хліба. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 77-78. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51598 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_77-78.pdf | 217.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.