Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51598
Title: | Удосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хліба |
Authors: | Пшенишнюк, Г. Ф. Чабан, А. Б. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Пшенишнюк Г. Ф., Чабан А. Б. Удосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хліба. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 77-78. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51598 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_77-78.pdf | 217.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.