Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51598
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПшенишнюк, Г. Ф.-
dc.contributor.authorЧабан, А. Б.-
dc.date.accessioned2024-04-26T08:52:40Z-
dc.date.available2024-04-26T08:52:40Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПшенишнюк Г. Ф., Чабан А. Б. Удосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хліба. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 77-78.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51598-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_77-78.pdf217.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.