Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51598
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пшенишнюк, Г. Ф. | - |
dc.contributor.author | Чабан, А. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-26T08:52:40Z | - |
dc.date.available | 2024-04-26T08:52:40Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Пшенишнюк Г. Ф., Чабан А. Б. Удосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хліба. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 77-78. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51598 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хліба | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_77-78.pdf | 217.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.