Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51589
Назва: Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба
Автори: Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Степанькова Г. В. Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 67-68.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51589
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_67-68.pdf215.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.