Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51589
Название: Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба
Авторы: Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Степанькова Г. В. Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 67-68.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51589
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_67-68.pdf215.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.