Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51589
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorСтепанькова, Г. В.-
dc.date.accessioned2024-04-26T08:45:26Z-
dc.date.available2024-04-26T08:45:26Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЛисюк Г. М., Олійник С. Г., Степанькова Г. В. Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 67-68.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51589-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_67-68.pdf215.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.