Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5156
Назва: | Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок |
Автори: | Капліна, Т. В. Миронов, Д. А. |
Ключові слова: | магнітна індукція;подрібнення рослинної сировини;екстрагування;шар феромагнітних частинок |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Капліна Т. В., Миронов Д. А. Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 490-495. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто робочі параметри апарата ВА-100. Визначено вплив
величини магнітної індукції, маси та розміру феромагнітних частинок під час
подрібнення рослинної сировини в процесі підготовки її до екстрагування.
Визначено та подано раціональні параметри процесу. The article deals with the working parameters of the apparatus VA-100. The influence of the magnetic induction, mass and size of ferromagnetic particles in the grinding plant material during its preparation for the extraction. Determined and presented rational process parameters. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5156 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_78.pdf | 248.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.