Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5156
Название: Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок
Авторы: Капліна, Т. В.
Миронов, Д. А.
Ключевые слова: магнітна індукція;подрібнення рослинної сировини;екстрагування;шар феромагнітних частинок
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Капліна Т. В., Миронов Д. А. Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 490-495.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто робочі параметри апарата ВА-100. Визначено вплив величини магнітної індукції, маси та розміру феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини в процесі підготовки її до екстрагування. Визначено та подано раціональні параметри процесу.
The article deals with the working parameters of the apparatus VA-100. The influence of the magnetic induction, mass and size of ferromagnetic particles in the grinding plant material during its preparation for the extraction. Determined and presented rational process parameters.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5156
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_78.pdf248.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.