Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5156
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Капліна, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Миронов, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-18T15:48:26Z | - |
dc.date.available | 2022-08-18T15:48:26Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Капліна Т. В., Миронов Д. А. Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 490-495. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5156 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто робочі параметри апарата ВА-100. Визначено вплив величини магнітної індукції, маси та розміру феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини в процесі підготовки її до екстрагування. Визначено та подано раціональні параметри процесу. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article deals with the working parameters of the apparatus VA-100. The influence of the magnetic induction, mass and size of ferromagnetic particles in the grinding plant material during its preparation for the extraction. Determined and presented rational process parameters. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | магнітна індукція | uk_UA |
dc.subject | подрібнення рослинної сировини | uk_UA |
dc.subject | екстрагування | uk_UA |
dc.subject | шар феромагнітних частинок | uk_UA |
dc.title | Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_78.pdf | 248.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.