Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5156
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКапліна, Т. В.-
dc.contributor.authorМиронов, Д. А.-
dc.date.accessioned2022-08-18T15:48:26Z-
dc.date.available2022-08-18T15:48:26Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКапліна Т. В., Миронов Д. А. Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 490-495.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5156-
dc.description.abstractРозглянуто робочі параметри апарата ВА-100. Визначено вплив величини магнітної індукції, маси та розміру феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини в процесі підготовки її до екстрагування. Визначено та подано раціональні параметри процесу.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with the working parameters of the apparatus VA-100. The influence of the magnetic induction, mass and size of ferromagnetic particles in the grinding plant material during its preparation for the extraction. Determined and presented rational process parameters.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмагнітна індукціяuk_UA
dc.subjectподрібнення рослинної сировиниuk_UA
dc.subjectекстрагуванняuk_UA
dc.subjectшар феромагнітних частинокuk_UA
dc.titleВплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_78.pdf248.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.