Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51521
Назва: Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів
Автори: Ботштейн, Б. Б.
Чорна, Н. В.
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 19-20.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51521
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_19-20.pdf248.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.