Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51521
Название: Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів
Авторы: Ботштейн, Б. Б.
Чорна, Н. В.
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 19-20.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51521
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_19-20.pdf248.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.