Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51521
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБотштейн, Б. Б.-
dc.contributor.authorЧорна, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-04-25T14:28:47Z-
dc.date.available2024-04-25T14:28:47Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationБотштейн Б. Б., Чорна Н. В. Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 19-20.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51521-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleВикористання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_19-20.pdf248.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.