Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5143
Title: Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію
Authors: Крутовий, Ж. А.
Манжос, Н. В.
Запаренко, Г. В.
Борисова, А. О.
Keywords: обідні раціоні;дефіцит кальцію в організмі людини;математичне моделювання;збалансований кальцій
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 440-448.
Abstract: Розроблено скорегований алгоритм поетапного математичного моделювання та оптимізації вмісту інгредієнтів під час проектування обідніх раціонів одноразового споживання з першими стравами. Зазначені раціони можуть бути використані для профілактики та лікування захворювань, які викликані, зокрема, дефіцитом кальцію в організмі людини.
The corrected algorithm of phased mathematical modeling and optimization of the ingredients’ content while projecting dinner rations with first dishes is developed. The pointed rations can be used for the prevention and treatment of the diseased conditioned by calcium deficiency in a human organism.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5143
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_71.pdf312.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.