Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5143
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorМанжос, Н. В.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.contributor.authorБорисова, А. О.-
dc.date.accessioned2022-08-18T14:16:36Z-
dc.date.available2022-08-18T14:16:36Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКрутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 440-448.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5143-
dc.description.abstractРозроблено скорегований алгоритм поетапного математичного моделювання та оптимізації вмісту інгредієнтів під час проектування обідніх раціонів одноразового споживання з першими стравами. Зазначені раціони можуть бути використані для профілактики та лікування захворювань, які викликані, зокрема, дефіцитом кальцію в організмі людини.uk_UA
dc.description.abstractThe corrected algorithm of phased mathematical modeling and optimization of the ingredients’ content while projecting dinner rations with first dishes is developed. The pointed rations can be used for the prevention and treatment of the diseased conditioned by calcium deficiency in a human organism.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectобідні раціоніuk_UA
dc.subjectдефіцит кальцію в організмі людиниuk_UA
dc.subjectматематичне моделюванняuk_UA
dc.subjectзбалансований кальційuk_UA
dc.titleПроектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_71.pdf312.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.