Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5143
Назва: | Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію |
Автори: | Крутовий, Ж. А. Манжос, Н. В. Запаренко, Г. В. Борисова, А. О. |
Ключові слова: | обідні раціоні;дефіцит кальцію в організмі людини;математичне моделювання;збалансований кальцій |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 440-448. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено скорегований алгоритм поетапного математичного
моделювання та оптимізації вмісту інгредієнтів під час проектування обідніх
раціонів одноразового споживання з першими стравами. Зазначені раціони
можуть бути використані для профілактики та лікування захворювань, які
викликані, зокрема, дефіцитом кальцію в організмі людини. The corrected algorithm of phased mathematical modeling and optimization of the ingredients’ content while projecting dinner rations with first dishes is developed. The pointed rations can be used for the prevention and treatment of the diseased conditioned by calcium deficiency in a human organism. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5143 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_71.pdf | 312.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.