Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5143
Название: | Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію |
Авторы: | Крутовий, Ж. А. Манжос, Н. В. Запаренко, Г. В. Борисова, А. О. |
Ключевые слова: | обідні раціоні;дефіцит кальцію в організмі людини;математичне моделювання;збалансований кальцій |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 440-448. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено скорегований алгоритм поетапного математичного
моделювання та оптимізації вмісту інгредієнтів під час проектування обідніх
раціонів одноразового споживання з першими стравами. Зазначені раціони
можуть бути використані для профілактики та лікування захворювань, які
викликані, зокрема, дефіцитом кальцію в організмі людини. The corrected algorithm of phased mathematical modeling and optimization of the ingredients’ content while projecting dinner rations with first dishes is developed. The pointed rations can be used for the prevention and treatment of the diseased conditioned by calcium deficiency in a human organism. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5143 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_71.pdf | 312.54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.