Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5139
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.contributor.authorМанжос, Н. В.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.date.accessioned2022-08-18T13:57:17Z-
dc.date.available2022-08-18T13:57:17Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКрутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Манжос Н. В., Касілова Л. О. Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 434-439.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5139-
dc.description.abstractЗапропоновано алгоритм поетапного створення математичних моделей (з їх числовими параметрами, що надзвичайно важливо) та оптимізації вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання різних видів, призначених для профілактики та лікування захворювань, залежних, зокрема, від вмісту кальцію в організмі людини.uk_UA
dc.description.abstractAlgorithm of phased creation of mathematical models (with their numerical parameters, which is very important) and optimization of the ingredients’ content in the rations of one-time consumption of different types intended for the prevention and treatment of the diseases depending on calcium content in a human organism.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectматематичне моделюванняuk_UA
dc.subjectвміст кальцію в організмі людиниuk_UA
dc.subjectраціон одноразового споживанняuk_UA
dc.titleПоетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_70.pdf180.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.