Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5139
Название: Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання
Авторы: Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Манжос, Н. В.
Касілова, Л. О.
Ключевые слова: математичне моделювання;вміст кальцію в організмі людини;раціон одноразового споживання
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Манжос Н. В., Касілова Л. О. Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 434-439.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано алгоритм поетапного створення математичних моделей (з їх числовими параметрами, що надзвичайно важливо) та оптимізації вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання різних видів, призначених для профілактики та лікування захворювань, залежних, зокрема, від вмісту кальцію в організмі людини.
Algorithm of phased creation of mathematical models (with their numerical parameters, which is very important) and optimization of the ingredients’ content in the rations of one-time consumption of different types intended for the prevention and treatment of the diseases depending on calcium content in a human organism.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5139
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_70.pdf180.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.