Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5139
Назва: | Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання |
Автори: | Крутовий, Ж. А. Запаренко, Г. В. Манжос, Н. В. Касілова, Л. О. |
Ключові слова: | математичне моделювання;вміст кальцію в організмі людини;раціон одноразового споживання |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Манжос Н. В., Касілова Л. О. Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 434-439. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано алгоритм поетапного створення математичних
моделей (з їх числовими параметрами, що надзвичайно важливо) та
оптимізації вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання різних
видів, призначених для профілактики та лікування захворювань, залежних,
зокрема, від вмісту кальцію в організмі людини. Algorithm of phased creation of mathematical models (with their numerical parameters, which is very important) and optimization of the ingredients’ content in the rations of one-time consumption of different types intended for the prevention and treatment of the diseases depending on calcium content in a human organism. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5139 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_70.pdf | 180.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.