Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5139
Назва: Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання
Автори: Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Манжос, Н. В.
Касілова, Л. О.
Ключові слова: математичне моделювання;вміст кальцію в організмі людини;раціон одноразового споживання
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Манжос Н. В., Касілова Л. О. Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 434-439.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано алгоритм поетапного створення математичних моделей (з їх числовими параметрами, що надзвичайно важливо) та оптимізації вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання різних видів, призначених для профілактики та лікування захворювань, залежних, зокрема, від вмісту кальцію в організмі людини.
Algorithm of phased creation of mathematical models (with their numerical parameters, which is very important) and optimization of the ingredients’ content in the rations of one-time consumption of different types intended for the prevention and treatment of the diseases depending on calcium content in a human organism.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5139
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_70.pdf180.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.