Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5136
Название: | Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні |
Авторы: | Дубініна, А. А. Ленерт, С. О. Хоменко, О. О. |
Ключевые слова: | харчова цінність насіння арахісу;сорти арахісу |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О. Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 422-428. |
Краткий осмотр (реферат): | Узагальнено дані наукової літератури щодо харчової цінності насіння
арахісу. Наведено результати дослідження хімічного складу насіння арахісу,
поширеного в Україні. На основі отриманих даних обґрунтовано доцільність
використання арахісу в продуктах функціональної спрямованості. Data of the scientific literature on nutritional value of peanut seeds was summarized. The results of the study the chemical composition of peanut seeds, widespread in Ukraine. Feasibility of using peanut products in the functional orientation have been proved based on the data. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5136 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_68.pdf | 186.84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.