Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5136
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorЛенерт, С. О.-
dc.contributor.authorХоменко, О. О.-
dc.date.accessioned2022-08-18T13:39:14Z-
dc.date.available2022-08-18T13:39:14Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О. Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 422-428.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5136-
dc.description.abstractУзагальнено дані наукової літератури щодо харчової цінності насіння арахісу. Наведено результати дослідження хімічного складу насіння арахісу, поширеного в Україні. На основі отриманих даних обґрунтовано доцільність використання арахісу в продуктах функціональної спрямованості.uk_UA
dc.description.abstractData of the scientific literature on nutritional value of peanut seeds was summarized. The results of the study the chemical composition of peanut seeds, widespread in Ukraine. Feasibility of using peanut products in the functional orientation have been proved based on the data.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчова цінність насіння арахісуuk_UA
dc.subjectсорти арахісуuk_UA
dc.titleДослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_68.pdf186.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.