Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5082
Назва: | Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок |
Автори: | Віннікова, Л. Г. Крусір, Г. В. Шлапак, Г. В. |
Ключові слова: | білки крові;виноградні вичавки;поліфеноли |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Віннікова Л. Г., Крусір Г. В., Шлапак Г. В. Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 381-386. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено взаємодію білків крові з виноградними вичавками як
джерелами поліфенолів. Установлено утворення білок-поліфенольних
комплексів і підвищення стабільності білків у комплексі, що сприяє
збереженню гемового заліза у двовалентній формі. The interaction of blood proteins from grape pomace as a source of polyphenols. The formation of protein – polyphenolic complexes and improving the stability of proteins in the complex that promotes conservations of heme iron in bivalent form. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5082 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_62.pdf | 339.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.