Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5082
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Віннікова, Л. Г. | - |
dc.contributor.author | Крусір, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Шлапак, Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-17T18:59:14Z | - |
dc.date.available | 2022-08-17T18:59:14Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Віннікова Л. Г., Крусір Г. В., Шлапак Г. В. Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 381-386. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5082 | - |
dc.description.abstract | Досліджено взаємодію білків крові з виноградними вичавками як джерелами поліфенолів. Установлено утворення білок-поліфенольних комплексів і підвищення стабільності білків у комплексі, що сприяє збереженню гемового заліза у двовалентній формі. | uk_UA |
dc.description.abstract | The interaction of blood proteins from grape pomace as a source of polyphenols. The formation of protein – polyphenolic complexes and improving the stability of proteins in the complex that promotes conservations of heme iron in bivalent form. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | білки крові | uk_UA |
dc.subject | виноградні вичавки | uk_UA |
dc.subject | поліфеноли | uk_UA |
dc.title | Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_62.pdf | 339.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.