Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5082
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВіннікова, Л. Г.-
dc.contributor.authorКрусір, Г. В.-
dc.contributor.authorШлапак, Г. В.-
dc.date.accessioned2022-08-17T18:59:14Z-
dc.date.available2022-08-17T18:59:14Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationВіннікова Л. Г., Крусір Г. В., Шлапак Г. В. Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 381-386.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5082-
dc.description.abstractДосліджено взаємодію білків крові з виноградними вичавками як джерелами поліфенолів. Установлено утворення білок-поліфенольних комплексів і підвищення стабільності білків у комплексі, що сприяє збереженню гемового заліза у двовалентній формі.uk_UA
dc.description.abstractThe interaction of blood proteins from grape pomace as a source of polyphenols. The formation of protein – polyphenolic complexes and improving the stability of proteins in the complex that promotes conservations of heme iron in bivalent form.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбілки кровіuk_UA
dc.subjectвиноградні вичавкиuk_UA
dc.subjectполіфенолиuk_UA
dc.titleДослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_62.pdf339.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.