Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5082
Название: Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок
Авторы: Віннікова, Л. Г.
Крусір, Г. В.
Шлапак, Г. В.
Ключевые слова: білки крові;виноградні вичавки;поліфеноли
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Віннікова Л. Г., Крусір Г. В., Шлапак Г. В. Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 381-386.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено взаємодію білків крові з виноградними вичавками як джерелами поліфенолів. Установлено утворення білок-поліфенольних комплексів і підвищення стабільності білків у комплексі, що сприяє збереженню гемового заліза у двовалентній формі.
The interaction of blood proteins from grape pomace as a source of polyphenols. The formation of protein – polyphenolic complexes and improving the stability of proteins in the complex that promotes conservations of heme iron in bivalent form.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5082
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_62.pdf339.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.