Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5082
Название: | Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок |
Авторы: | Віннікова, Л. Г. Крусір, Г. В. Шлапак, Г. В. |
Ключевые слова: | білки крові;виноградні вичавки;поліфеноли |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Віннікова Л. Г., Крусір Г. В., Шлапак Г. В. Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 381-386. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено взаємодію білків крові з виноградними вичавками як
джерелами поліфенолів. Установлено утворення білок-поліфенольних
комплексів і підвищення стабільності білків у комплексі, що сприяє
збереженню гемового заліза у двовалентній формі. The interaction of blood proteins from grape pomace as a source of polyphenols. The formation of protein – polyphenolic complexes and improving the stability of proteins in the complex that promotes conservations of heme iron in bivalent form. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5082 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_62.pdf | 339.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.