Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5073
Назва: Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій
Автори: Нечепуренко, К. Б.
Коротаєва, Є. О.
Пивоваров, П. П.
Ключові слова: пружні властивості гелів полісахаридів;полісахариди;термостабільні емульсії
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Нечепуренко К. Б., Коротаєва Є. О., Пивоваров П. П. Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 362-366.
Короткий огляд (реферат): Одним із найважливіших завдань сучасної науки є одержання матеріалів із заданими механічними властивостями та структурою. Перспективною сировиною для виробництва структурованих продуктів є використання емульсій альгінатів із залишками кальцію. На даному етапі розвитку харчової технології використовується широкий спектр нових технологій, до яких належить емульгування різної сировини, а саме полісахаридів, для отримання принципово нових продуктів.
Use of alginates’ emulsions with the remains of calcium is a perspective raw material for the production of structured foodstuff. Speaking about the industrial food production it is worth saying that improvement of the population alimentation structure due to the raise of foodstuff with the increased nutritive value is of priority directions of government policy in Ukraine. Special position is given to restructured foodstuff, production of which has a number of advantages comparing with traditional foodstuff.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5073
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_59.pdf214.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.