Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5073
Название: | Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій |
Авторы: | Нечепуренко, К. Б. Коротаєва, Є. О. Пивоваров, П. П. |
Ключевые слова: | пружні властивості гелів полісахаридів;полісахариди;термостабільні емульсії |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Нечепуренко К. Б., Коротаєва Є. О., Пивоваров П. П. Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 362-366. |
Краткий осмотр (реферат): | Одним із найважливіших завдань сучасної науки є одержання
матеріалів із заданими механічними властивостями та структурою.
Перспективною сировиною для виробництва структурованих продуктів є
використання емульсій альгінатів із залишками кальцію. На даному етапі
розвитку харчової технології використовується широкий спектр нових
технологій, до яких належить емульгування різної сировини, а саме
полісахаридів, для отримання принципово нових продуктів. Use of alginates’ emulsions with the remains of calcium is a perspective raw material for the production of structured foodstuff. Speaking about the industrial food production it is worth saying that improvement of the population alimentation structure due to the raise of foodstuff with the increased nutritive value is of priority directions of government policy in Ukraine. Special position is given to restructured foodstuff, production of which has a number of advantages comparing with traditional foodstuff. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5073 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_59.pdf | 214.05 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.