Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5073
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНечепуренко, К. Б.-
dc.contributor.authorКоротаєва, Є. О.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.date.accessioned2022-08-17T16:21:11Z-
dc.date.available2022-08-17T16:21:11Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationНечепуренко К. Б., Коротаєва Є. О., Пивоваров П. П. Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 362-366.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5073-
dc.description.abstractОдним із найважливіших завдань сучасної науки є одержання матеріалів із заданими механічними властивостями та структурою. Перспективною сировиною для виробництва структурованих продуктів є використання емульсій альгінатів із залишками кальцію. На даному етапі розвитку харчової технології використовується широкий спектр нових технологій, до яких належить емульгування різної сировини, а саме полісахаридів, для отримання принципово нових продуктів.uk_UA
dc.description.abstractUse of alginates’ emulsions with the remains of calcium is a perspective raw material for the production of structured foodstuff. Speaking about the industrial food production it is worth saying that improvement of the population alimentation structure due to the raise of foodstuff with the increased nutritive value is of priority directions of government policy in Ukraine. Special position is given to restructured foodstuff, production of which has a number of advantages comparing with traditional foodstuff.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпружні властивості гелів полісахаридівuk_UA
dc.subjectполісахаридиuk_UA
dc.subjectтермостабільні емульсіїuk_UA
dc.titleДослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_59.pdf214.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.