Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5070
Название: Спосіб виробництва нових плавлених сирів підвищеної біологічної цінності
Авторы: Сорокіна, С. В.
Сюсель, О. О.
Ключевые слова: плавлені сири;нетрадиційна сировина;підвищена біологічна цінність
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Сорокіна С. В., Сюсель О. О. Спосіб виробництва нових плавлених сирів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 343-350.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено розробку нових способів виробництва плавлених сирів із використанням нетрадиційної сировини, багатої біологічно активними речовинами. Науково обґрунтовано рецептуру та технологію виробництва, досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості.
The article is sanctified to development of new methods of production of processed cheeses with the use of unconventional raw material rich in bioactive substances. Scientifically substantiated recipe and production technology, studied the organoleptic and physicochemical parameters.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5070
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_56.pdf253.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.