Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5070
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сорокіна, С. В. | - |
dc.contributor.author | Сюсель, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-17T15:18:13Z | - |
dc.date.available | 2022-08-17T15:18:13Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Сорокіна С. В., Сюсель О. О. Спосіб виробництва нових плавлених сирів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 343-350. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5070 | - |
dc.description.abstract | Досліджено розробку нових способів виробництва плавлених сирів із використанням нетрадиційної сировини, багатої біологічно активними речовинами. Науково обґрунтовано рецептуру та технологію виробництва, досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article is sanctified to development of new methods of production of processed cheeses with the use of unconventional raw material rich in bioactive substances. Scientifically substantiated recipe and production technology, studied the organoleptic and physicochemical parameters. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | плавлені сири | uk_UA |
dc.subject | нетрадиційна сировина | uk_UA |
dc.subject | підвищена біологічна цінність | uk_UA |
dc.title | Спосіб виробництва нових плавлених сирів підвищеної біологічної цінності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_56.pdf | 253.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.