Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5070
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСорокіна, С. В.-
dc.contributor.authorСюсель, О. О.-
dc.date.accessioned2022-08-17T15:18:13Z-
dc.date.available2022-08-17T15:18:13Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСорокіна С. В., Сюсель О. О. Спосіб виробництва нових плавлених сирів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 343-350.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5070-
dc.description.abstractДосліджено розробку нових способів виробництва плавлених сирів із використанням нетрадиційної сировини, багатої біологічно активними речовинами. Науково обґрунтовано рецептуру та технологію виробництва, досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості.uk_UA
dc.description.abstractThe article is sanctified to development of new methods of production of processed cheeses with the use of unconventional raw material rich in bioactive substances. Scientifically substantiated recipe and production technology, studied the organoleptic and physicochemical parameters.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectплавлені сириuk_UA
dc.subjectнетрадиційна сировинаuk_UA
dc.subjectпідвищена біологічна цінністьuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва нових плавлених сирів підвищеної біологічної цінностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_56.pdf253.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.