Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5069
Назва: | Овочівництво |
Автори: | Яровий, Григорій Іванович Романов, Олексій Васильович |
Ключові слова: | вегетаційний період;запилення квітів;розмноження;насіння;світловий режим;повітряно-газовий режим;підгортання рослин;пасинкування;столові коренеплоди |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва |
Бібліографічний опис: | Яровий Г. І., Романов О. В. Овочівництво: навч посіб; Харків: ХНАУ, 2017. 376 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до навчальної програми висвітлено еколого-біологічні, агробіологічні, агротехнічні основи овочівництва. Представлено біологію і технологію вирощування овочевих культур – капусти, цибулі, помідора, баклажана, столових коренеплодів, гарбузових, бобових, кукурудзи, багаторічних зеленних, пряносмакових овочевих культур. Наведено програмування і прогнозування врожайності овочевих культур. Рекомендовано для підготовки фахівців напряму «Агрономія» в аграрних вищих навчальних закладах, а також може бути корисним для спеціалістів сільськогосподарського виробництва |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5069 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vegetable production_NP_17.pdf | 4.86 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.