Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5069
Название: | Овочівництво |
Авторы: | Яровий, Григорій Іванович Романов, Олексій Васильович |
Ключевые слова: | вегетаційний період;запилення квітів;розмноження;насіння;світловий режим;повітряно-газовий режим;підгортання рослин;пасинкування;столові коренеплоди |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва |
Библиографическое описание: | Яровий Г. І., Романов О. В. Овочівництво: навч посіб; Харків: ХНАУ, 2017. 376 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Відповідно до навчальної програми висвітлено еколого-біологічні, агробіологічні, агротехнічні основи овочівництва. Представлено біологію і технологію вирощування овочевих культур – капусти, цибулі, помідора, баклажана, столових коренеплодів, гарбузових, бобових, кукурудзи, багаторічних зеленних, пряносмакових овочевих культур. Наведено програмування і прогнозування врожайності овочевих культур. Рекомендовано для підготовки фахівців напряму «Агрономія» в аграрних вищих навчальних закладах, а також може бути корисним для спеціалістів сільськогосподарського виробництва |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5069 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
vegetable production_NP_17.pdf | 4.86 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.