Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5069
Название: Овочівництво
Авторы: Яровий, Григорій Іванович
Романов, Олексій Васильович
Ключевые слова: вегетаційний період;запилення квітів;розмноження;насіння;світловий режим;повітряно-газовий режим;підгортання рослин;пасинкування;столові коренеплоди
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва
Библиографическое описание: Яровий Г. І., Романов О. В. Овочівництво: навч посіб; Харків: ХНАУ, 2017. 376 с.
Краткий осмотр (реферат): Відповідно до навчальної програми висвітлено еколого-біологічні, агробіологічні, агротехнічні основи овочівництва. Представлено біологію і технологію вирощування овочевих культур – капусти, цибулі, помідора, баклажана, столових коренеплодів, гарбузових, бобових, кукурудзи, багаторічних зеленних, пряносмакових овочевих культур. Наведено програмування і прогнозування врожайності овочевих культур. Рекомендовано для підготовки фахівців напряму «Агрономія» в аграрних вищих навчальних закладах, а також може бути корисним для спеціалістів сільськогосподарського виробництва
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5069
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vegetable production_NP_17.pdf4.86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.