Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5069
Title: Овочівництво
Authors: Яровий, Григорій Іванович
Романов, Олексій Васильович
Keywords: вегетаційний період;запилення квітів;розмноження;насіння;світловий режим;повітряно-газовий режим;підгортання рослин;пасинкування;столові коренеплоди
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва
Citation: Яровий Г. І., Романов О. В. Овочівництво: навч посіб; Харків: ХНАУ, 2017. 376 с.
Abstract: Відповідно до навчальної програми висвітлено еколого-біологічні, агробіологічні, агротехнічні основи овочівництва. Представлено біологію і технологію вирощування овочевих культур – капусти, цибулі, помідора, баклажана, столових коренеплодів, гарбузових, бобових, кукурудзи, багаторічних зеленних, пряносмакових овочевих культур. Наведено програмування і прогнозування врожайності овочевих культур. Рекомендовано для підготовки фахівців напряму «Агрономія» в аграрних вищих навчальних закладах, а також може бути корисним для спеціалістів сільськогосподарського виробництва
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5069
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vegetable production_NP_17.pdf4.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.