Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5069
Title: | Овочівництво |
Authors: | Яровий, Григорій Іванович Романов, Олексій Васильович |
Keywords: | вегетаційний період;запилення квітів;розмноження;насіння;світловий режим;повітряно-газовий режим;підгортання рослин;пасинкування;столові коренеплоди |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва |
Citation: | Яровий Г. І., Романов О. В. Овочівництво: навч посіб; Харків: ХНАУ, 2017. 376 с. |
Abstract: | Відповідно до навчальної програми висвітлено еколого-біологічні, агробіологічні, агротехнічні основи овочівництва. Представлено біологію і технологію вирощування овочевих культур – капусти, цибулі, помідора, баклажана, столових коренеплодів, гарбузових, бобових, кукурудзи, багаторічних зеленних, пряносмакових овочевих культур. Наведено програмування і прогнозування врожайності овочевих культур. Рекомендовано для підготовки фахівців напряму «Агрономія» в аграрних вищих навчальних закладах, а також може бути корисним для спеціалістів сільськогосподарського виробництва |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5069 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vegetable production_NP_17.pdf | 4.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.