Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5069
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯровий, Григорій Іванович-
dc.contributor.authorРоманов, Олексій Васильович-
dc.date.accessioned2022-08-17T12:36:15Z-
dc.date.available2022-08-17T12:36:15Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЯровий Г. І., Романов О. В. Овочівництво: навч посіб; Харків: ХНАУ, 2017. 376 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5069-
dc.description.abstractВідповідно до навчальної програми висвітлено еколого-біологічні, агробіологічні, агротехнічні основи овочівництва. Представлено біологію і технологію вирощування овочевих культур – капусти, цибулі, помідора, баклажана, столових коренеплодів, гарбузових, бобових, кукурудзи, багаторічних зеленних, пряносмакових овочевих культур. Наведено програмування і прогнозування врожайності овочевих культур. Рекомендовано для підготовки фахівців напряму «Агрономія» в аграрних вищих навчальних закладах, а також може бути корисним для спеціалістів сільськогосподарського виробництваuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєваuk_UA
dc.subjectвегетаційний періодuk_UA
dc.subjectзапилення квітівuk_UA
dc.subjectрозмноженняuk_UA
dc.subjectнасінняuk_UA
dc.subjectсвітловий режимuk_UA
dc.subjectповітряно-газовий режимuk_UA
dc.subjectпідгортання рослинuk_UA
dc.subjectпасинкуванняuk_UA
dc.subjectстолові коренеплодиuk_UA
dc.titleОвочівництвоuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vegetable production_NP_17.pdf4.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.