Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5069
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яровий, Григорій Іванович | - |
dc.contributor.author | Романов, Олексій Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-17T12:36:15Z | - |
dc.date.available | 2022-08-17T12:36:15Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Яровий Г. І., Романов О. В. Овочівництво: навч посіб; Харків: ХНАУ, 2017. 376 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5069 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до навчальної програми висвітлено еколого-біологічні, агробіологічні, агротехнічні основи овочівництва. Представлено біологію і технологію вирощування овочевих культур – капусти, цибулі, помідора, баклажана, столових коренеплодів, гарбузових, бобових, кукурудзи, багаторічних зеленних, пряносмакових овочевих культур. Наведено програмування і прогнозування врожайності овочевих культур. Рекомендовано для підготовки фахівців напряму «Агрономія» в аграрних вищих навчальних закладах, а також може бути корисним для спеціалістів сільськогосподарського виробництва | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва | uk_UA |
dc.subject | вегетаційний період | uk_UA |
dc.subject | запилення квітів | uk_UA |
dc.subject | розмноження | uk_UA |
dc.subject | насіння | uk_UA |
dc.subject | світловий режим | uk_UA |
dc.subject | повітряно-газовий режим | uk_UA |
dc.subject | підгортання рослин | uk_UA |
dc.subject | пасинкування | uk_UA |
dc.subject | столові коренеплоди | uk_UA |
dc.title | Овочівництво | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vegetable production_NP_17.pdf | 4.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.