Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50578
Title: How to provide an individual approach to each customer (Забезпечення особливого підходу до кожного споживача)
Authors: Чередниченко, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Подворна, Л. А.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чередниченко А. В. How to provide an individual approach to each customer (Забезпечення особливого підходу до кожного споживача). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 416.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50578
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_416-416.pdf201.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.