Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50578
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Подворна, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Чередниченко, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-11T07:34:03Z | - |
dc.date.available | 2024-04-11T07:34:03Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Чередниченко А. В. How to provide an individual approach to each customer (Забезпечення особливого підходу до кожного споживача). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 416. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50578 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | How to provide an individual approach to each customer (Забезпечення особливого підходу до кожного споживача) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_2_416-416.pdf | 201.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.