Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50577
Название: Subway: history, traditions, recipes (« Сабуей»: історія, традиції, рецепти)
Авторы: Черевична, А. В.
Научный руководитель: Ков’ях, І. І.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черевична А. В. Subway: history, traditions, recipes (« Сабуей»: історія, традиції, рецепти). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 415.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50577
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_2_415-415.pdf234.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.