Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50577
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorЧеревична, А. В.-
dc.date.accessioned2024-04-11T07:31:24Z-
dc.date.available2024-04-11T07:31:24Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧеревична А. В. Subway: history, traditions, recipes (« Сабуей»: історія, традиції, рецепти). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 415.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50577-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleSubway: history, traditions, recipes (« Сабуей»: історія, традиції, рецепти)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_415-415.pdf234.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.