Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50577
Title: Subway: history, traditions, recipes (« Сабуей»: історія, традиції, рецепти)
Authors: Черевична, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Ков’ях, І. І.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевична А. В. Subway: history, traditions, recipes (« Сабуей»: історія, традиції, рецепти). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 415.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50577
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_415-415.pdf234.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.