Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50577
Title: | Subway: history, traditions, recipes (« Сабуей»: історія, традиції, рецепти) |
Authors: | Черевична, А. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ков’ях, І. І. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Черевична А. В. Subway: history, traditions, recipes (« Сабуей»: історія, традиції, рецепти). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 415. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50577 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_2_415-415.pdf | 234.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.