Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5043
Название: Харчові технології
Авторы: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: харчові технології;технологія харчових продуктів;курсова робота
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"(спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження"); Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 23 с.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновані методичні вказівки призначені допомогти студентам у виконанні курсового проекту. Метою курсвого проекту є набуття студентами необхідних навичок в аналізі, розробці та розвитку технологічних систем виробництва харчових продуктів, оцінка ефективності існуючих технологій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5043
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_KP_17.pdf17.51 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.