Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5043
Название: | Харчові технології |
Авторы: | Камсуліна, Наталія Валеріївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Ключевые слова: | харчові технології;технологія харчових продуктів;курсова робота |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"(спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження"); Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 23 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Запропоновані методичні вказівки призначені допомогти студентам у виконанні курсового проекту. Метою курсвого проекту є набуття студентами необхідних навичок в аналізі, розробці та розвитку технологічних систем виробництва харчових продуктів, оцінка ефективності існуючих технологій. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5043 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_KP_17.pdf | 17.51 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.