Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5043
Title: | Харчові технології |
Authors: | Камсуліна, Наталія Валеріївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Keywords: | харчові технології;технологія харчових продуктів;курсова робота |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"(спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження"); Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 23 с. |
Abstract: | Запропоновані методичні вказівки призначені допомогти студентам у виконанні курсового проекту. Метою курсвого проекту є набуття студентами необхідних навичок в аналізі, розробці та розвитку технологічних систем виробництва харчових продуктів, оцінка ефективності існуючих технологій. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5043 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_KP_17.pdf | 17.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.