Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5043
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Наталія Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-17T08:34:28Z | - |
dc.date.available | 2022-08-17T08:34:28Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"(спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження"); Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 23 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5043 | - |
dc.description.abstract | Запропоновані методичні вказівки призначені допомогти студентам у виконанні курсового проекту. Метою курсвого проекту є набуття студентами необхідних навичок в аналізі, розробці та розвитку технологічних систем виробництва харчових продуктів, оцінка ефективності існуючих технологій. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | технологія харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | курсова робота | uk_UA |
dc.title | Харчові технології | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_KP_17.pdf | 17.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.