Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5043
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-08-17T08:34:28Z-
dc.date.available2022-08-17T08:34:28Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКамсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"(спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження"); Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5043-
dc.description.abstractЗапропоновані методичні вказівки призначені допомогти студентам у виконанні курсового проекту. Метою курсвого проекту є набуття студентами необхідних навичок в аналізі, розробці та розвитку технологічних систем виробництва харчових продуктів, оцінка ефективності існуючих технологій.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectтехнологія харчових продуктівuk_UA
dc.subjectкурсова роботаuk_UA
dc.titleХарчові технологіїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KP_17.pdf17.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.