Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5018
Название: | Харчові технології. Ч. 3 |
Авторы: | Камсуліна, Наталія Валеріївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Ключевые слова: | технологічні процеси;харчові технології;хлібобулочні вироби;продукти бродильного виробництва;кондитерські вироби;методи контролю якості |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Харчові технології: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технологі» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. Харків; ХДУХТ, 2020. 79 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета практичних та лабораторних занять полягає в набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосконалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5018 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2020_pos_22-1.pdf | 16.61 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.