Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5018
Название: Харчові технології. Ч. 3
Авторы: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: технологічні процеси;харчові технології;хлібобулочні вироби;продукти бродильного виробництва;кондитерські вироби;методи контролю якості
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Харчові технології: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технологі» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. Харків; ХДУХТ, 2020. 79 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета практичних та лабораторних занять полягає в набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосконалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5018
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2020_pos_22-1.pdf16.61 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.