Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5018
Title: | Харчові технології. Ч. 3 |
Authors: | Камсуліна, Наталія Валеріївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Keywords: | технологічні процеси;харчові технології;хлібобулочні вироби;продукти бродильного виробництва;кондитерські вироби;методи контролю якості |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Харчові технології: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технологі» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. Харків; ХДУХТ, 2020. 79 с. |
Abstract: | Мета практичних та лабораторних занять полягає в набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосконалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5018 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020_pos_22-1.pdf | 16.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.