Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5018
Title: Харчові технології. Ч. 3
Authors: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Keywords: технологічні процеси;харчові технології;хлібобулочні вироби;продукти бродильного виробництва;кондитерські вироби;методи контролю якості
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Харчові технології: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технологі» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. Харків; ХДУХТ, 2020. 79 с.
Abstract: Мета практичних та лабораторних занять полягає в набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосконалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5018
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_pos_22-1.pdf16.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.