Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5018
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Наталія Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-16T19:27:31Z | - |
dc.date.available | 2022-08-16T19:27:31Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Харчові технології: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технологі» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. Харків; ХДУХТ, 2020. 79 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5018 | - |
dc.description.abstract | Мета практичних та лабораторних занять полягає в набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосконалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | технологічні процеси | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UA |
dc.subject | продукти бродильного виробництва | uk_UA |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | методи контролю якості | uk_UA |
dc.title | Харчові технології. Ч. 3 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2020_pos_22-1.pdf | 16.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.