Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5018
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-08-16T19:27:31Z-
dc.date.available2022-08-16T19:27:31Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationХарчові технології: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технологі» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. Харків; ХДУХТ, 2020. 79 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5018-
dc.description.abstractМета практичних та лабораторних занять полягає в набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосконалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectпродукти бродильного виробництваuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.subjectметоди контролю якостіuk_UA
dc.titleХарчові технології. Ч. 3uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_pos_22-1.pdf16.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.